nl-BE fr-BE

Slimme Werkplek

U wilt bezoekers een mooie werkplek bieden, maar updates, haperende hardware en netwerkproblemen kosten uw organisatie veel tijd en geld. Herkenbaar? Stap dan over op Slimme Werkplek van Xafax!

Houd tijd en geld over

Met Slimme Werkplek bent u verzekerd van naar uw wens ingerichte en up-to-date werkplekken. U kunt ook kiezen voor werkplekken voor verschillende gebruikersgroepen. Heeft uw bieb-specifieke wensen? Geen probleem, wij nemen alle goed functionerende applicaties in beheer.

Zo werkt het

Een werkplek bestaat uit een monitor, een muis en een klein kastje dat de werkplek verbindt met onze centrale server. Via deze server installeren en beheren wij de werkplekken. Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook. 

Tot 50% goedkoper

Slimme Werkplek is goedkoper dan u denkt. Onze oplossing is tot 50% goedkoper dan traditionele werkplekken: u bespaart op de aanschaf van hard- en software, IT-capaciteit én op uw energiekosten!

Gemak voor uw bezoekers

De werkplek is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Uw bezoekers identificeren zich met hun lidmaatschapskaart of tegoedbon en kunnen direct aan de slag. De werkplekken zijn ook eenvoudig inzetbaar voor een cursusruimte.

Complete werkplek

Via onze server zijn de werkplekken volledig uitgerust met Windows10 en de nieuwste Office licentie. Onze server is een echte krachtpatser, u kunt rekenen op een maximale capaciteit. Updates worden uiteraard buiten openingstijden uitgevoerd.

Full service dienstverlening

Wij noemen onze dienstverlening niet zomaar fullservice: voor elk vakgebied hebben wij specialisten in huis om u optimaal te ontzorgen. U kiest voor een maatwerkoplossing met uitstekend beheer, ook mogelijk buiten kantooruren.


Meer informatie?
Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie
10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden