nl-BE fr-BE

Xafax 3D Print

Xafax 3D print is een 3D-printer ontwikkeld met gebruikersverificatie en een eenvoudige Xafax 3D printkostenberekeningsmethode om betalen per afdruk mogelijk te maken. Ideaal voor bibliotheken en scholen.

Kosten beheren

Met 3D-afdrukken van Xafax beschikt u over een moderne, praktische leerervaring. Met de geïntegreerde afdrukbeheersoftware en rapportagefuncties krijg je meer inzicht in de lopende kosten van 3D-afdrukmateriaal, ook wel filament genoemd. Rapporten bevatten informatie over gebruikers, verbruikt materiaal en welke printers wanneer zijn gebruikt.

Toegang beheren met gebruikersverificatie

Het unieke aan de Xafax 3D print oplossing is de verificatie. Via verificatie kunnen scholen of bibliotheken toegangsreferenties toewijzen met een gebruikersnaam/wachtwoord, een pincode, een pas of een combinatie van deze methoden.

Gebruikers hebben toegang tot 3D-printers wanneer dit nodig is en 3D-afdrukken kunnen alleen door de eigenaar worden opgehaald, zodat 3D-opjecten niet door anderen kunnen worden meegenomen.

Veilig en eenvouding in gebruik

De 3D-printer heeft een gesloten behuizing en de deuren worden vergrendeld tijdens het afdrukproces, zodat er geen handen bij bewegende onderdelen kunnen komen en ze worden beschermd tegen de hoge temperatuur die nodig is om het filament te laten smelten.

Voordelen Xafax 3D Print

•  Eenvoudig materiaalkosten voor 3D-afdrukken, betalen per afdruk bevat een gebruiksvriendelijk kostenberekeningsmethode
•  Unieke verificatiefunctie, die directe toegang en diefstal onmogelijk maakt
•  Met Print Roaming kan elke beschikbare Xafax 3D Print worden gebruikt


Meer informatie?
Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie
10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden