nl-BE fr-BE

Opleiding - Haal alles uit uw betaalsysteem

Vóórdat u uw systeem in gebruik neemt en beheert, biedt Xafax een uitgebreid pakket opleidingen aan om alles uit uw Xafax systeem te halen.

Gebruiksvriendelijk
Bij de ontwikkeling van Xafax systemen staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Een professionele opleiding is echter meer dan nodig door de vele functies, toepassingen en innovaties die elkaar in een razend tempo opvolgen.

Op maat van uw bedrijf
Om uw investering optimaal te laten renderen, bieden wij u een complete reeks opleidingen aan voor gebruikers en beheerders, op maat van uw bedrijf. Uw medewerkers leren zo het systeem, de hardware en de software gebruiken. Onze coaches kennen de hardware, software, besturingssystemen of netwerken door en door en delen deze kennis graag met u.

Opleiding voor gebruikers
We geven onze opleidingen, bij u of bij ons, op meerdere niveaus en in kleine groep per keer. Tijdens de cursus maken we uw gebruikers wegwijs in de functies van de hardware, software en hoe ze die het efficiëntst kunnen gebruiken.

Opleiding voor beheerders
Tijdens een opleiding voor beheerders wordt dieper ingegaan op de technische aspecten en extra gebruikersmogelijkheden. Wie deze opleiding volgt, kan het (betaal)systeem optimaal gebruiken en kan de hard- en/of software beheren. Ook krijgen ze instructies in verband met het oplossen van eenvoudige storingen en onderhoudsvragen.

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie
10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden