nl-BE fr-BE

Xenta en Yomani toonbankterminal

De Xenta en Yomani zijn pinautomaten die ideaal zijn voor betalen met de bankkaart en contactloos betalen. De betaalautomaten accepteren alle betaalkaarten en zijn ontworpen voor optimaal gebruik en een lange levensduur.

Gebruiksvriendelijk

De betaalautomaten hebben een unieke vormgeving en uitstraling. Met een helder en groot display, eenvoudige bediening en grote verlichte toetsen zijn deze pinautomaten bovendien uiterst gebruiksvriendelijk.

Alle betaalkaarten

De Xenta en Yomani zijn toekomstgerichte betaalautomaten op basis van de nieuwe EMV-normen. De terminal is geschikt voor alle betaalkaarten zoals Bancontat/Mr Cash, Maestro, VPAY, NFC en kredietkaarten. 

Veilig betalen

De Xenta en Yomani zorgen voor snelle en veilige transacties. De pinautomaten voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn zo ontworpen dat de unieke vorm de PIN-code van klanten afschermt. Als er een verdachte handeling wordt uitgevoerd, worden de encryptiesleutels van de automaat onmiddellijk gewist.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een offerte van de Xenta of Yomani pinautomaat ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer Tel: +32 (0) 2 461 05 88 of via E-mail.

xenta-yomani

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie
10-10-2018
Xafax introduceert de FastLoader!
lees meer...
07-02-2018
Sharp introduceert krachtpatser 4K Big Pad op ISE 2018
lees meer...
01-11-2017
De Belgische consument blijft vasthouden aan cash
lees meer...
17-07-2017
Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay
lees meer...
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Xafax Belgium ontvangen Aanmelden